Роль виховної функції права та правового виховання у формуванні особистості - Пильгун, Н.В. (Держава і право, 2012)
Досліджуються теоретичні питання та практичні аспекти розуміння виховної функції права та правового виховання. Значна увага приділяється правосвідомості особи та правовій культурі суспільства, де найважливішим ціннісним критерієм є мораль та право. Исследуются теоретические вопросы и практические аспекты понимания воспитательной функции права и правового воспитания. Большое внимание уделяется правосознанию личности и правовой культуре общества, где главным ценностным критерием есть мораль и право. The scientific researching of theoretical and practical aspects of educational function of
right. Significant attention is alloted for law conciseness and legal culture of society, where
essential values are moral and right.