Про роботу проблемної комісії «Онкологія» МОЗ та НАМН України (Онкологія, 2011)
Чергове засідання Проблемної комісії (ПК) «Онкологія» МОЗ та НАМН України відбулося 20 вересня 2011 р. під час проведення ХІІ з’їзду онкологів України у місті Судаку.