История социологии: классический период - Легеза, С. (Iнститут соціології НАН України, 2009)
Резенція на книгу: Соціологія ХІХ - початку ХХ століття : Хрестоматія / За ред. В.Г.Городяненка. - Дніпропетровськ: Видавництво ДНУ, 2007. - 628 с.