Шляхи мінімізації ризиків при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності - Бармятов, О.В.; Глущенко, В.С.; Здражевський, В.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета досліджень полягає у вивченні шляхів мінімізації ризиків при здійсненні зовнішньоторговельних операцій підприємствами аграрного сектору.