Роль внутрішньогосподарського контролю витрат іншої операційної діяльності для цілей управління фармацевтичною компанією - Юрченко, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета дослідження полягає в розробці методичних положень і практичних рекомендацій щодо визначення ролі внутрішньогосподарського контролю витрат іншої операційної діяльності у системі управління підприємством фармацевтичної галузі.