Завдання та регіональні особливості механізму управління розвитком агропромислового виробництва - Лагодієнко, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета дослідження полягає у визначенні суті, функцій, завдань та регіональних особливостей механізму управління розвитком агропромислового виробництва.