Управління кадровим потенціалом аграрного сектору економіки України - Максименко, А.Г. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті – визначити фактори впливу на кадровий потенціал аграрного сектору економіки, дослідити проблеми управління кадровим потенціалом та внести пропозиції щодо покращення процесу управління кадровим потенціалом аграрного сектору економіки.