Централізоване водопостачання як вид господарської діяльності - Кишко-Єрлі, О.Б. (Держава і право, 2012)
Визначається, які види діяльності належать до сфери централізованого водопостачання, їх співвідношення з іншими сумісними сферами діяльності та надані рекомендації щодо вдосконалення законодавства України в цій сфері. Определяется, какие виды деятельности относятся к сфере централизованное водоснабжения, их соотношение с другими смежными сферами деятельности и предоставлены рекомендации по усовершенствованию законодательства Украины в этой сфере. In article are determined, which kinds of activity belongs to the sphere of centralized water supply, their relation with other allied spheres of activity and recommendations for improvement of Ukrainian legislation in this area are provided.