Аспекти ефективного розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємств аграрної сфери - Огієнко, А.В.; Орел, В.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета досліджень полягає у вивченні факторів і чинників ефективного розвитку зовнішньоторговельних операцій підприємствами аграрного сектору.