Правові основи цілепокладання державної політики у сфері науки в Україні - Мосьондз, С.О. (Держава і право, 2012)
Визначаються та пропонуються шляхи удосконалення правових основ цілепокладання державної політики у сфері науки в Україні на сучасному етапі розвитку українського суспільства. Определяются и предлагаются способы усовершенствования правовых основ целевозложения государственной политики в сфере науки в Украине на современном этапе развития украинского общества. The article is devoted determination and improvement of legal frameworks of cilepokladannya of government politics in the science sphere of Ukrain at the modern stage of development of Ukrainian society.