Проблеми адміністративно-правової охорони та захисту державної власності - Кравчук, О.О. (Держава і право, 2012)
Розглядаються питання адміністративно-правової охорони та захисту державної власності. Надається окрема увага питанню їх зв’язку із діяльністю з управліня майном державної власністі. Зроблені висновки та пропозиції щодо вдосконалення адміністративно-правового регулювання в цій сфері. Рассматриваются вопросы административно-правовой охраны и защиты государственной собственности. Уделено отдельное внимание вопросу их связи с деятельностью по управлению государственной собственностью. Сделаны выводы и предложения по усовершенствованию административно-правового регулирования в данной сфере. Administrative legal protection and defense of state property are considered in the article. Author devotes special attention on the issue of linkages of legal protection of state propertyand state property management. The conclusions and proposals for improvement of legal regulation in this area are made.