Окремі засади здійснення речових прав - Харченко, Г.Г (Держава і право, 2012)
Розкрито зміст окремих принципів речового права: принципу старшинства речових прав, принципу пріоритетності здійснення речових прав та принципу свободи здійснення речових прав. Раскрыто и охарактеризовано содержание отдельных принципов вещного права: принципа старшинства вещных прав, принципа приоритетности осуществления вещных прав и принципа свободы осуществления вещных прав. The article examines the contents of certain principles of property law, such as superiority of property rights, priority of exercise of property rights, and freedom of exercise of property rights.