Адміністративний процес: основні підходи до розуміння - Лошицький, М.В.; Короєд, С.О. (Держава і право, 2012)
Узагальнено погляди науковців на адміністративний процес. изначається його правова природа та структура, пропонується комплексний підхід до розуміння адміністративного процесу. Обобщены взгляды ученых на административный процесс. Определяется его правовая природа и структура, предлагается комплексный подход к пониманию административного процесса. The article provides a theoretical generalization of the views of scientists on the administrative process. It is defined its legal nature and structure, it is proposed a comprehensive approach to understanding of administrative process.