Теоретико-правові основи безпеки діяльності оргнізації та її працівників - Суббот, А.І. (Держава і право, 2012)
Розглядаються питання безпеки діяльності організації та особистої безпеки їх співробітників, в тому числі діяльність яких пов’язана із підвищеним професійним ризиком. Наведені складові безпеки організації. Рассматриваются вопросы безопасности деятельности организации, а также личной безопасности ее сотрудников, в том числе деятельность которых сопровождается повышенным профессиональным риском. Приведены составляющие оценки безопасности организации. Text for the questions of safety of activity of organization are examined the article, and also to the personal safety of her employees, including activity of that is accompanied by enhanceable occupational take. Criteria over of estimation of safety are brought organization.