Концепція і парадигми глобального управління - Юськів, Б. (Політичний менеджмент, 2009)
Автор піддає аналізу концепцію і парадигми глобального управління. Даючи власну інтерпретацію управлінню глобалізацією, автор визначає суб’єкти і об’єкти глобального
управління та розглядає існуючі його парадигми як процес взаємодії основних акторів глобалізації.