Особистості і вітчизняна архівістика: спроба аналізу персоніфікованих публікацій в журналі "Архіви України" (2009–2011 рр.) - Ковтун, М.В. (Архіви України, 2012)
Проаналізовано публікації персонологічного змісту на сторінках часопису “Архіви України” за 2009–2011 рр., в яких висвітлено внесок відомих особистостей у розвиток вітчизняної архівної справи. У додатку в хронологічному порядку подано список публікацій, що стосуються персоналій. Проанализированы публикации персонологического содержания на страницах журнала “Архивы Украины” за 2009–2011 гг., в которых освещен вклад известных личностей в развитие отечественного архивного дела. В приложении в хронологическом порядке представлен список публикаций, касающихся персоналий. The article analyzes the publications on personalities in the “Archives of Ukraine” journal during the 2009–2011, which highlight the contribution of famous persons to the development of the national archival affairs. The supplement contains the chronological list of publications on the personalities.