Сталінські депортації очима постраждалих - Корецька, О.А. (Архіви України, 2012)
Рецензія на книгу: Ніточко І. І. Остання депортація. До 60-річчя примусового переселення 1951 року / І. І. Ніточко. – Одеса : Астропринт, 2011. – 240 с. – (Праці Державного архіву Одеської області ; т. 30).