Політико-правова діяльність земств Херсонської губернії у 1865-1914 рр. (за документами Державного архіву Херсонської області) - Кузовова, Н.М. (Архіви України, 2012)
На основі матеріалів держархіву Херсонської області розглянута політико-правова діяльність земських установ Херсонської губернії. На основе материалов госархива Херсонской области рассмотрена политико-правовая деятельность земских учреждений Херсонской губернии. There is considered the political and legalistic activity of the county institutions of Kherson province on the basis of documents of State Archives of Kherson Region in the article.