Інноваційний розвиток суспільства в контексті циклічного розвитку продуктивних сил - Дмитренко, М. (Політичний менеджмент, 2009)
Стаття присвячена дослідженню проблем і перспектив інноваційного розвитку суспільства в контексті теорії „довгих хвиль”, причинно-наслідкових закономірностей циклічного оновлення технологічних структур продуктивних сил. Таке оновлення відбувається через певні проміжки часу внаслідок кількісного нагромадження відповідних удосконалень.