Консолідація демократії в Іспанії: політико-правовий вимір - Лазарук, Я. (Політичний менеджмент, 2009)
У статті аналізується процес консолідації демократії в Іспанії крізь призму трансформацій в політичній системі. Особливу увагу приділено конституціоналізації цього процесу та законотворчості парламенту в перехідний період.