Міфогенеза в системі політичної теорії - Шайгородський, Ю. (Політичний менеджмент, 2009)
Сучасна політична теорія набуває нових ознак у зв’язку з проблемою актуалізації символічного дискурсу. Важливими теоретичними складовими для розуміння політичних процесів стають такі поняття, як політична свідомість, політичні цінності, політична культура тощо.