Інформаційна стратегія України в сучасному геополітичному просторі - Проскуріна, О. (Політичний менеджмент, 2009)
Політика сучасної держави формується в значній мірі під впливом глобального інформаційного простору. Та, разом з тим, вона й сама впливає на характер цього простору. Автор робить спробу проаналізувати основні напрями, яких прагнуть дотримуватися державні інститути і політичні об'єднання, інтегруючись в глобальний інформаційний простір.