Нелегальна міграція: проблеми протидії та правового регулювання - Кресіна, І.; Стойко, О. (Політичний менеджмент, 2009)
У статті визначаються позитивні та негативні сторони такого багатогранного сучасного явища, як міграція населення. Особлива увага звертається на проблему нелегальної міграції. Називаються загрози, які можуть виникати з її збільшенням. Пропонуються засоби протидії цьому виду міграції.