Концептуалізація понять „менеджмент” і „управління” в сучасному науковому дискурсі - Туленков, М. (Політичний менеджмент, 2009)
У статті розглядається (крізь призму соціологічного підходу) парадигмальна еволюція концептуалізації понять „менеджмент” і „управління” в сучасному науковому дискурсі.