Круглий стіл „Молодь та європейські цінності” - Меркотан, К. (Політичний менеджмент, 2009)
28 квітня 2009 року Український центр політичного менеджменту спільно з Регіональним представництвом Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі провели „круглий стіл” „Молодь та європейські цінності”. У його роботі взяли участь політологи, соціологи, психологи, лідери громадських організацій та молодіжних осередків політичних партій.