Симпозіум „Дні порівняльного правознавства” - Кресін, О. (Політичний менеджмент, 2009)
8 – 11 квітня 2009 року в Києві відбувся міжнародний науковий симпозіум „Дні порівняльного правознавства”, організований Інститутом держави і права ім. В. Корецького НАН України, Київським національним університетом ім. Т. Шевченка, Українською асоціацією порівняльного правознавства та журналом „Порівняльно-правові дослідження” у співпраці з Офісом координатора проектів ОБСЄ в Україні, Ініціативою з верховенства права Американської асоціації юристів, міжнародною юридичною компанією CMS Reich-Rohrwig Hainz, міжнародною громадською організацією „Діалог-світ”.