До питання про кількісні характеристики безвідмовності надлишкових комп'ютерних систем - Федухин, А.В.; Пасько, В.П. (Математичні машини і системи, 2012)
Рассмотрены вопросы оценки безотказности избыточных компьютерных систем с
различными структурными схемами надежности. Разработаны базовая модель безотказности избыточной системы с использованием DN -распределения и классификация систем на ее основе. Розглянуті питання оцінки безвідмовності надлишкових комп’ютерних систем з різними структурними схемами надійності. Розроблено базову модель безвідмовності надлишкової системи з використанням DN -розподілу та класифікацію систем на її основі. The issues of evaluation reliability of redundant computer systems with different structural
schemes of reliability are regarded. A basic model of redundant systems reliability using DN-distribution and systems classification on it basis is developed.