Політичний вимір державотворення: конституційний аспект - Рябошапко, Л. (Політичний менеджмент, 2008)
Привернення уваги наукової спільноти до потреби світоглядного бачення Конституції України, на перший погляд, постає за умов засадничо оновлених теоретико-методологічних здобутків вітчизняної науки – гуманітарної, юридичної, конституційної.