Аспекти націософії українського організованого націоналізму - Туренко, В. (Політичний менеджмент, 2008)
У статті охарактеризовано націософію українського організованого націоналізму - метафізичний ідеалізм. Визначається співвідношення феноменів світ - світ нації у націософії ОУН-УПА. Аналізом онтологічних, антропологічних, гносеологічних основ націософії українського організованого націоналізму доводиться її спонукально-діяльнісна функція.