Соціально-управлінські механізми організаційної впорядкованості демократичної держави - Туленков, М. (Політичний менеджмент, 2008)
У статті, з позицій соціологічного підходу, аналізуються соціально-управлінські механізми організаційної впорядкованості демократичної держави, а також розглядаються шляхи подолання суперечностей між нею і громадянським суспільством.