Методичні аспекти дослідження іміджу країни - Петкова, О. (Політичний менеджмент, 2008)
У статті обґрунтовуються переваги використання експертного опитування та контент-аналізу як адекватних методів вивчення іміджу держави. У відповідному дослідженні в якості експертів залучалися іноземні фахівці в галузі міжнародних зв'язків, що працюють в Україні.