Віртуальність як провідна форма легітимаційної політики в добу постмодерну - Висоцький, О. (Політичний менеджмент, 2008)
Зародження доби постмодерну пов’язане з удосконаленням комунікативних технологій та нечуваним підвищенням ролі інформації, яка стає товаром, головним виробничим ресурсом і засобом панування. Доба постмодерну – це якісно новий етап у самопізнанні людини, розширенні її світоглядних горизонтів, у розвитку культури, соціальних, економічних і політичних відносин.