Волонтерство і громадянське суспільство в Росії - Гордилова, О. (Політичний менеджмент, 2008)
У статті здійснюється аналіз волонтерської роботи як результату й однієї з умов становлення громадянського суспільства. Розкривається зміст волонтерської роботи, її структурні та функціональні характеристики, роль в суспільстві.