Мовна та регіональна ідентичності як чинники диференціації українського суспільства - Михайлич, О. (Політичний менеджмент, 2008)
У статті досліджується вплив мовного, етнічного та регіонального чинників на диференціацію в українському суспільстві за критерієм „свій – чужий – байдужий”.