Метафори у дискурсі Віктора Ющенка - Демішева, І. (Політичний менеджмент, 2008)
Дослідження дискурсу посідає одне з найважливіших місць у сучасній політичній науці. У цій статті автор акцентує увагу на символах і метафорах у дискурсі Президента України Віктора Ющенка.