Студентська та викладацька мобільність у Західній Європі - Пелагеша, Н. (Політичний менеджмент, 2008)
Реформування вітчизняної системи освіти відповідно до вимог Болонського процесу є однією з тем, що в українському науково- освітянському і політичному середовищі викликають гострі дискусії. У цій статті маємо на меті проаналізувати ту площину Болонського процесу, про яку не часто згадують в українському освітньому просторі.