Розширене засідання колегії Державної архівної служби України (Архіви України, 2012)
28–29 лютого 2012 року відбулося розширене засідання Державної архівної служби України, на якому обговорено підсумки роботи державних архівних установ та установ системи страхового фонду документації у 2011 році та їх завдання на 2012 рік.