Класифікація документів з електронними носіями інформації - Ковтанюк, Ю.С. (Архіви України, 2012)
Проведено аналіз розроблених українськими та російськими документознавцями класифікацій документів з електронними носіями інформації, зокрема електронних. Запропоновано фасетно-блочну класифікацію документів з електронними носіями інформації. Ці класифікаційні ознаки пропонованої класифікаційної схеми дозволяють однозначно ідентифікувати документи з електронними носіями інформації як фізичних об’єктів із специфічними властивостями. Проведен анализ разработанных украинскими и российскими документоведами классификаций документов с электронными носителями информации, в том числе электронных. Предложена фасетно-блочная классификация документов с электронными носителями информации. Эти классификационные признаки предлагаемой классификационной схемы позволяют однозначно идентифицировать документы с электронными носителями информации как физических объектов со специфическими свойствами. There is made the analysis of worked out by Ukrainian and Russian scholars the arrangement system of documents with the electronic mediums of information, namely electronic. There is proposed the facet modular arrangement of the documents with the electronic mediums of information. The indications of proposed arrangement scheme allow to identify the documents with the electronic mediums of information as the physical objects with the specific qualities.