Документальні фонди середніх навчальних закладів Волинської губернії у Державному архіві Рівненської області - Леонова, Л.А.; Прищепа, О.П. (Архіви України, 2012)
Аналізується склад та з’ясовується інформаційний потенціал наявних у Державному архіві Рівненської області документальних фондів середніх навчальних закладів Волинської губернії, які функціонували у Рівному, Дубні, Острозі. Анализируется состав и выясняется информационный потенциал имеющихся в Государственном архиве Ривненской области документальных фондов средних учебных заведений Волынской губернии, которые функционировали в Ривном, Дубно, Остроге. The article analyses the content and informational potential of the State Archives of Rivne Region documental fonds on the secondary schools of Volyn’ Guberniya that ware working in Rivne, Dubno and Ostroh cities.