Водяні млини Києва XIX століття - Жам, О. (Краєзнавство, 2012)
У статті аналізується діяльність водяних млинів Києва у ХІХ ст. В статье анализируется деятельность водяных мельниц Киева в ХІХ в. In the article analyzed activities water-mill Kiev in XІX centuries.