«…де минуле не розходиться з майбутнім» до розмови про музейну педагогіку - Маньковська, Р. (Краєзнавство, 2012)
Рец. на кн.: Капустіна Н.І., Івлева С.В. Ми мандруємо музеєм : Путівник по національному історичному музею ім. Д.І. Яворницького для батьків та дітей. – Дніпропетровськ, 2011. – 117 с.