ХХІ Міжнародний архівний день - Волкотруб, О.Н. (Архіви України, 2011)
7–8 листопада 2011 р. у конференц-залі готелю NH Hotel (м. Трієст, Італія) у рамках 21-го Міжнародного архівного дня та Осінньої архівної школи відбулася Міжнародна архівна конференція. Організатором конференції виступили Міжнародний інститут архівної науки в Трієсті та Мариборі (IIAS) та Державний архів міста Трієст. Підтримку в організації заходу надали Генеральне управління архівами в Італії та Центральна Європейська Ініціатива (CEI).