Міжнародна конференція Круглого столу архівів (CITRA) - Маковська, Н.В. (Архіви України, 2011)
23–28 жовтня 2011 р. в іспанському місті Толедо близько 350 архівістів із 170 країн зібралися для обговорення актуальних професійних і органі- заційних питань на Міжнародну конференцію Круглого столу архівів (CITRA), у рамках якої також проходили засідання Програмної комісії та Виконавчого комітету Міжнародної Ради Архівів (МРА), форуму на- ціональних архівістів, щорічні загальні збори членів МРА (Генеральна асамблея).