Читацька конференція як результат дослідницької роботи користувачів документами Національного архівного фонду - Юдіна, Л.М. (Архіви України, 2011)
Висвітлено досвід Державного архіву Харківської області з організації та
проведення читацької конференції як однієї з форм співпраці з користувачем
документами Національного архівного фонду та одного із засобів популяризації архівних документів. Проаналізовано тематику читацьких конференцій,
організованих та проведених упродовж 2009–2011 рр. Освещен опыт Государственного архива Харьковской области по организации и проведению читательской конференции как одной из форм сотрудничества с пользователем документами Национального архивного фонда и
одного из способов популяризации архивных документов. Проанализировано
тематику читательских конференций, организованных и проведенных в течение 2009–2011 годов. The article highlights the experience of State Archives of Kharkiv Region on
the holding of readers’ conference as the form of collaboration with the National
Archival Fond users and as the method of popularization of archival documents. It
also analyzes the topics of readers conferences held during 2009-2011.