Матеріали преси як джерело з відзначення 250-річчя Львівського університету - Осередчук, О.А. (Архіви України, 2011)
Проаналізовано польськомовну Львівську та Галицьку пресу, присвячену відзначенню 250-річчя Львівського університету. Зроблено огляд тематики опублікованих у пресі статей та простежена залежність публікацій від належності видань. Проанализировано польскоязычную Львовскую и Галицкую прессу, которая посвящена празднованию 250-летия Львовского университета. Также сделано обозрение тематики статей, изданных в прессе, прослежена зависимость публикаций от принадлежности издания. The article analyzes the Polish language periodics of Lviv City and Calicia, dedicated to the Lviv University 250-annyversary Celebration. The author reviews the themes of published articles and shows the dependence of materials of the periodic.