Участь генерала армії Миколи Ватутіна у звільненні Києва від нацистів - Матющенко, С.П. (Архіви України, 2011)
Представлені фотодокументи із фондів ЦДК ФФА України імені Г. С. П шеничного, що висвітлюють участь генерала армії М. Ф. В атутіна у звільненні м. К иєва від нацистів у роки Великої Вітчизняної війни 1941–1945 рр. В подборке представлены фотодокументы из фондов ЦГКФФА Украины имени Г. С. Пшеничного, освещающие участие генерала армии Н. Ф. Ватутина в освобождении Киева от нацистов в годы Великой Отечественной войны 1941–1945. There are presented the photo documents of the fonds of Central State Archives of Film, Audio and Visual Documents named after H.S. Pshenychnyi, that show the participation of Army General Mykola Vatutin in the Kyiv Freedom of Nazis during the Great Patriotic War of 1941-1945.