Особенности подхода к выбору ПЛИС для проектирования PIM-систем - Палагин, А.В.; Яковлев, Ю.С.; Елисеева, Е.В. (Математичні машини і системи, 2012)
Рассмотрены обобщенная структурная схема, основные свойства ПЛИС как элементной базы для построения PIM-систем, а также особенности структурной организации PIM-систем, на основании чего выделены факторы, определяющие пригодность PIM-системы для реализации на ПЛИС. Сформулированы особенности выбора семейства и типа ПЛИС, предложено математическое отображение условий выбора ПЛИС в качестве элементной базы для построения PIM-систем. Розглянуто узагальнену структурну схему, основні властивості ПЛІС як елементної
бази для побудови PIM-систем, а також особливості структурної організації PIM-систем, на підставі чого виділено чинники, що визначають придатність PIM-системи для реалізації на ПЛІС. Сформульовано особливості вибору сімейства і типу ПЛІС та запропоновано математичне відображення умов вибору ПЛІС як елементної бази для побудови PIM-систем. The generalized structural diagram, basic PLIS properties as an element base for the PIM-systems construction are considered. Peculiarities of the PIM-systems’ structural organization are regarded. On this base the factors determining PIM-systems availability for realization on PLIS were highlighted. The peculiarities of family choice and PLIS type are formulated. The mathematical
representation of PLIS choice terms as an element base for the PIM-systems construction is offered.