Аналіз недоліків систем автоматизованого захисту інформації та методів біометричної автентифікації, які в них використовуються - Фенюк, М.В. (Математичні машини і системи, 2012)
У статті розглядаються різноманітні системи захисту інформації з використанням
біометрії, їхні недоліки, які створюють проблеми при роботі автоматизованих систем.
Розглядаються методи, що дозволяють усувати недоліки та використовувати їх у боротьбі із
зловмисниками В статье рассматриваются различные системы защиты информации с
использованием биометрии, их недостатки, создающие проблемы при работе
автоматизированных систем. Рассматриваются методы, которые позволяют устранять
недостатки и использовать их в борьбе со злоумышленниками. This article discusses a variety of information security systems using biometrics, their
disadvantages that cause problems in automated systems running. Methods that allow eradicating
disadvantages and using them to combat attackers are regarded in the paper.