Аналіз епідемії грипу засобами детермінованого моделювання - Чорней, І.М. (Математичні машини і системи, 2012)
У роботі проаналізовано статистику захворюваності при епідемії грипу 2010–2011 рр. Засобами детермінованого моделювання розраховано ряд епідеміологічних показників та розтлумачено значення вирахуваних показників. В работе проанализирована статистика заболеваемости при эпидемии гриппа 2010– 2011 гг. Средствами детерминированного моделирования рассчитан ряд эпидемиологических показателей и растолковано значение высчитанных показателей. The sickness statistics of flu epidemic in 2010–2011 is analyzed. A set of epidemic indexes are calculated by means of deterministic simulation. The meaning of calculated indexes is explained.