Обзор физико-геологических моделей дна - Голод, О.С.; Гончар, А.И.; Неверова, С.И.; Шундель, А.И. (Гідроакустичний журнал (Проблеми, методи та засоби досліджень Світового океану), 2010)
У статті проведений огляд і аналіз фізико-геологічних моделей дна. Визначені границі застосовності
тієї або іншої моделі. В статье проведён обзор и анализ физико-геологических моделей дна. Определены границы
применимости той или иной модели. Review and analysis of physiographic bottom models are performed in the paper. Scopes of applicability of
one or another model are identified.